Stiri

LeBron James, despre relația cu Dwyane Wade: „Ne putem uita unul la altul și știm ce gândește celălalt”

Valentin Todea

Valentin Todea
16.02.2019

NBA All Star Weekend 2019 de la Charlotte e în plină desfășurare, iar jucătorii implicați în acest eveniment trec rând pe rând în fața jurnaliștilor pentru a le răspunde întrebărilor. LeBron James, unul dintre căpitanii celor două echipe care se vor confrunta în All Star Game, s-a aflat în această postură mai devreme și a spus câteva lucruri interesante.

Referitor la cine va dribla mai mult mingea în All Star Game și la rolul său din acest meci, LeBron a menționat:

„Sunt mulți jucători în acest meci care pot să mânuiască mingea, Kyrie Irving, Steph Curry, Kemba Walker, chiar și Kevin Durant la înălțimea pe care o are poate se descurcă foarte bine la acest capitol. O să mă vedeți alergând foarte mult, dar în afară de asta, s-ar putea să nu primiți mult.”

Vorbind despre baschetbalistul legitimat în prezent la Boston Celtics, Kyrie Irving, acesta a spus:

„L-am admirat mereu pe Kyrie, de dinainte să îl cunosc până am devenit coechipierul lui și chiar până acum, întotdeauna am crezut că este special. Este un motiv pentru care suntem doar 24 de jucători în acestă partidă, el se află aici dintr-un motiv. Îl iubesc pe Kyrie, iubesc tot ce ține de el, îi iubesc familia, și cu siguranță îmi plac pantofii lui și jocul său.”

Este cunoscut faptul că vedeta celor de la Lakers are o relație specială cu Dwyane Wade, jucător celor de la Miami Heat care își va încheia cariera profesionistă la sfârșitul acestui sezon. ”King James” a oferit un răspuns amplu despre legătura lui cu Wade, alături de care va fi coleg în All Star Game:

„Fiecare moment pe care îl voi petrece alături de Dwyane Wade în acest weekend va fi îndrăgit. Au trecut aproape 17 ani de când suntem împreună, de când ne-am întâlnit la acel Draft Combine din 2003 în Chicago. De atunci, am știut că vom fi împreună pentru mult timp. De la a-i fi adversar la a-i fi coechipier, la a împărți sfaturi legate de familie, de căsnicie, e mai mult decât baschet când vine vorba de mine și Dwyane Wade. Ne putem uita unul la altul și știm ce gândește celălalt, și cum ne simțim într-un moment specific al vieții. Pentru mine să îl pot alege să facă parte din echipa LeBron, e un moment dulce-amar, partea mai nefericită e faptul că e ultimul său All Star Weekend, știind că aventura lui în baschet se apropie de sfârșit. Dar momentul dulce e faptul că mai avem atât de multe de trăit împreună și vom continua să facem asta.”

Întrebat cum este să joace pentru Los Angeles Lakers, acesta a făcut referire la marile legende ale clubului din California:

„Când te uiți la bannerele din Staples Center, și vezi toate campionatele câștigate alături de mari jucători precum Jerry West, Elgin Baylor, Magic Johnson, Kareem Abdul-Jabbar, Kobe Bryant sau Shaquille O`Neal, ale căror maieuri sunt atârnate în sală, doar să fii parte din acea franciză și din acea istorie înseamnă foarte mult pentru mine. Sper ca și eu să-mi fac partea și ca numele meu să atârne alături de ale acestor jucători.”

*Foto: thegamehaus.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!