Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LeVar Seals și James Tyler vorbesc despre victoria cu Gaz Metan Mediaș

Ionuț Greere

Ionuț Greere
16.03.2014

SCM Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara cu scorul de 106-78 Gaz Metan Mediaș la capătul unui joc dominat clar de trupa lui Milan Nisic. La finalul partidei jucătorii olteni au mulțumit publicului pentru aportul lor adus la această nouă victorie, dar au și recunoscut faptul că Mediașul nu mai este aceeași echipă din sezonul trecut.

Levar Seals: „Am jucat foarte bine și sunt bucuros că am reușit să câștigăm. Nu pot spune că ne-am luat revanșa cu Mediașul. Ei sunt cu totul și cu totul altă echipă și acum am fost mai buni ca ei”.

James Tyler: „Sunt foarte bucuros pentru această victorie. Atmosfera a fost fantastică, le mulțumim publicului pentru că sun alături de noi”.

Craiova ocupă locul 5 în Liga Națională cu 38 de puncte și va evolua în etapa următoare la Pitești în compania formației gazdă BCMU.

*Foto: Bogdan Dănescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!