Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LeVar Seals: ,,Niciun meci nu va fi uşor”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
10.10.2014

CSU Atlassib Sibiu primeşte vizita formaţiei Universitatea Cluj Napoca. LeVar Seals a declarat înaintea partidei de debut că este foarte important să trateze fiecare meci cu maximă seriozitate.

,,Pot să spun că în actuala ligă niciun meci nu va fi uşor. Sunt 13 echipe care vor accederea în play-off, cu toţii ştim că doar 8 echipe se vor putea califica, aşa că fiecare meci trebuie tratat cu seriozitate, trebuie să ne concentrăm şi să respectăm fiecare echipă şi fiecare jucător. Vom da totul pe teren , vom încerca să câştigăm cât se poate de multe meciuri şi să ne concentrăm asupra acestui sezon.”

Foto: facebook.com/CSUAtlassibSibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!