Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LeVar Seals: „Trebuie să jucăm inteligent şi să rămânem concentraţi pe tot parcursul meciului”

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
22.11.2014

CSU Atlassib Sibiu întâlneşte mâine, în deplasare, formaţia CS Energia Târgu Jiu, începând cu ora 19:30. Jucătorul galben-albaştrilor, LeVar Seals, crede că echipa sa trebuie să practice un joc disciplinat tactic pentru a reuşi să învingă o echipă gorjeană solidă pe faza defensivă.

„O să fie un meci puternic. Trebuie să jucăm inteligent şi disciplinat, pentru că ei joacă foarte compact. Au o apărare foarte bună. Trebuie să ne concentrăm pe tot parcursul meciului. Să rămânem concentrați, atât în fazele de apărare, cât și în cele de atac, în toate cele 40 de minute. Așa vom avea o șansă bună să câştigăm”, spune LeVar Seals.

Confruntarea dintre olteni și ardeleni va putea fi urmărită în direct pe postul de televiziune DigiSport 1. 

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!