Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LeVar Seals, al doilea double-double

Adrian Micinic

Adrian Micinic
27.10.2013

LeVar Seals a realizat cel de-al doilea double-double în actuala ediție de campionat. Shooter-ul Craiovei a realizat acest lucru în partida pierdută la Târgu-Jiu, scor 76-85.

Baschetbalistul formației pregătite de către Andjelko Mandic a petrecut 40 de minute în teren pentru al doilea meci de campionat consecutiv. De această dată el a avut 2/7 la trei puncte, 1/3 la două puncte și 6/7 la linia de pedeapsă pentru un total de 14 puncte. A adăugat 10 recuperări (2 ofensive), o pasă decisivă și o intercepție cu două posesii pierdute pentru un coeficient de 16 la eficiență.

Seals are medii stagionale de 17.0 puncte, 7.7 recperări, 1.7 pase decisive, 1.3 intercepții și 2.7 posesii pierdute pentru 17.3 la eficiență în 39:28 minute pe meci. El are procentaje de 47% la două puncte, 38% la trei puncte și 81% la linia de pedeapsă.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe aditza :

    constant
    Seals nu dezamageste niciodata, joaca constant, isi da sufletul pe teren si joaca tactic si eficient. Bravo!!

    cu 10 ani în urmă (28.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      corect
      E piesa de rezistenta a echipei,din pacate nu cred ca le place sarbilor asta...

      cu 10 ani în urmă (28.10.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!