Stiri Cupa României Masculin

LeVar Seals, cel mai bun marcator al partidei dintre Cluj și Craiova

Adrian Micinic

Adrian Micinic
27.09.2013

LeVar Seals a fost principalul marcator al partidei pe care SCM U Craiova a pierdut-o la Cluj, scor 70-83, în manșa a doua din primul tur al Cupei României la baschet masculin - ediția 2013/14.

Americanul a avut 39 minute și 39 secunde pe parchet, perioadă în care a totalizat 6/12 la aruncările de la distanță, 2/3 la două puncte și 3/4 la linia de pedeapsă pentru un total de 24 puncte. A adăugat 2 recuperări, 2 intercepții și o pasă decisivă cu trei posesii pierdute pentru 19 la eficiență.

Performanța lui Seals la aruncările de la mare distanță este a doua în noul sezon competițional pentru un jucător. Americanul a depășit realizările lui Kevin Bridgewaters (Timba), Sten Sokk (Craiova), Ivan Ivanovic (Mureș) respectiv Porter Troupe (Rovinari). Toți au avut câte cinci reușite în primul joc oficial în noul sezon competițional. În schimb, Jonte Flowers a înscris de opt ori de la mare distanță în victoria Asesoftului la Timișoara, asupra Timbei.

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    Seals
    A jucat impecabil si a depasit pe oricine a indraznit sa ii stea in cale, ii ca vinu, cu cat se invecheste cu atat devine mai bun!

    cu 10 ani în urmă (27.09.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    corect
    Excelent jucator,mai ales pe faza ofensiva.Problemele vin pe faza de aparare intrucat Mandic fiind focusat pe sarbi(ei trebuie sa joace mereu,indiferent de randament, si acopera pozitiile 1-2) il foloseste excesiv pe pozitia 3, pentru care e vulnerabil,fiind evident "undersized".

    cu 10 ani în urmă (27.09.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!