Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lee a terminat în ,,double-double’’ meciul câştigat de sibieni în faţa mureşenilor

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
01.12.2014

CSU Atlassib Sibiu s-a impus în faţa echipei BC Mureş Târgu Mureş, pe teren propriu, în etapa a IX-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, scor 91-78, la capătul unui meci spectaculos, în care sibienii au fost conduşi şi cu 14 puncte diferenţă, în sfertul al treilea. Lee, Bojovic şi Seals au fost principalii actori ai “comeback-ului” de excepţie al echipei de pe Cibin. Statistica vorbeşte de la sine.

Cristopher Lee a încheiat partida în ,,double-double’’, după cele 17 puncte marcate şi cele 15 recuperări. De asemenea, americanul a terminat partida cu cel mai ridicat indice la eficienţă din ambele tabere, cu 27 de unităţi, în cele 36:23 petrecute pe parchet.

Bojovic a avut şi el o partidă fructuoasă, reuşind să marcheze de 26 de ori (10/13 de la două puncte,1/4 de trei şi 3/3 de la libere) în cele 39:29 disputate pe teren. Jucătorul ,,galben-albaştrilor” a mai contribuit cu 4 pase decisive şi cu 4 recuperări, totul pentru un indice de 26 de unităţi la eficienţă.

Seals a jucat toate cele 40 de minute, având un aport consistent la victoria echipei sale. Americanul a punctat de 20 de ori (4/8 de două şi 4/9 de trei puncte),a obţinut 4 recuperări, a furnizat 4 pase decisive, pentru o eficienţă de 21 de unităţi.  

*Foto: csusibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!