Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Lenart Adolf: "Sunt foarte dezamăgit. Mă simt de parcă mi-a murit copilul"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.09.2012


ACS KSE Târgu Secuiesc a promovat sezonul trecut în prima ligă

Un proiect de 10 ani încheiat în câteva zile. Este vorba de clubul ACS KSE Târgu Secuiesc care a decis să se retragă din Liga Naţională de Baschet Feminin fără a debuta pe prima scenă a baschetului feminin. Echipa din judeţul Covasna trebuia să întâlnească Olimpia Bucureşti în Cupa României, însă partidele nu s-au mai desfăşurat. Motivul principal îl constituie părăsirea echipe a trei jucătoare, dar şi bugetul care nu asigura participarea în prima ligă.

Total Baschet a stat de vorbă cu Lenart Adolf, iar oficialul din Târgu Secuiesc s-a declarat extrem de dezamăgit de cele întâmplate în ultima perioadă.

Este adevărat că aţi decis să vă retrageţi din LNBF ?

Din păcate am decis să ne retragem din Liga Naţională de Baschet feminin chiar înainte de debut. Nu avem ce face, asta este situaţia. Motivul îl constituie faptul că am rămas fără jucătoare, iar bugetul nu ne oferă garanţia că putem să terminăm sezonul viitor.

Ce v-a decis să recurgeţi la această soluţie ?

Este vorba de surorile Demeter, care au decis să plece în Ungaria fără să mă anunţe de intenţiile lor. Au decis să plece la Pecs, spunându-mi că acolo au mai multe şanse. Le-am crescut la Târgu Secuiesc de mai bine de 10 ani, puteau să îmi spună din timp că nu mă pot baza pe ele, nu cu o zi-două înainte să plece. Plus că Danille Walker mi-a spus că nu s-a acomodat, că nu se simte bine şi în cele din urmă a ajuns la Târgu Mureş. Sunt foarte dezamăgit. Au fost momente în care am pus bani din buzunar pentru respectivele jucătoare din Târgu Secuiesc, pentru că nu au avut, am făcut echipa asta pe scheletul lor, alături de câteva jucătoare străine care să le ajute să crească. Le-am susţinut cât am putut şi au decis să plece, să mă lase aşa. Asta e. Cel puţin sper să se descurce acolo, să ajungă la echipa mare, să simt că am pus şi eu umărul la realizarea unor sportive valoroase.

Ce v-au spus cei de la FRB ?

FRB a încercat să ne susţină, să facă orice pentru a rămâne în prima ligă, jos pălăria, dar nu se merită să cheltuim atâţia bani fără rost. Mă simt foarte dezamăgit. Parcă mi-a murit copilul. Am lucrat peste 10 ani la acest proiect, acum nu am ce să fac decât să o iau de la început şi e foarte greu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!