Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Leo Filip: „Cu siguranţă va fi un meci atractiv şi strâns.”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
02.03.2013

CS Dinamo şi BC Timba Timişoara se vor întâlni duminică, 03 martie, în Arena de Baschet din Bucureşti, pentru a disputa partida din cadrul etapei cu numărul 25. Leonard Filip a prefaţat meciul pentru cititorii totalbaschet.ro, declarând că va fi o partidă echilibrată.

"Cred că va fi o partidă destul de echilibrată chiar dacă ei au 5 victorii. Din punct de vedere al valorii individuale şi al calităţii fizice ei sunt clar favoriţi, însă dacă vom juca în echipă sunt sigur că îi putem bate. Horton, Brown şi Chief sunt armele lor principale, dar cu ultimul va fi însă cel mai greu pentru că nouă ne lipseşte un 5 clasic. Timba se bazează foarte mult pe calităţile americanilor şi pe jocul unu la unu. Dacă noi vom reuşi să respectăm indicaţiile antrenorului şi să menţinem acelaşi ritm 40 de minute, cu siguranţă va fi un meci atractiv şi strâns.”

Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!