Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Leo Filip: “Mereu am emoţii când joc în Olimpia.”

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
14.02.2013

               

Vineri, 15 februarie, BC Timişoara primeşte vizita formaţiei CS Dinamo, într-un meci ce va conta pentru etapa a 22-a din LNBM. Despre aceastǎ partidǎ am stat de vorbǎ cu fostul component al timişorenilor, Leonard Filip, care a declarat cǎ meciul, pentru el, va fi unul special.

“Noi nu avem obiectiv şi nici nu trebuie sǎ câştigǎm meciuri cu echipe ca Timişoara, Mediaş, Ploieşti etc. Valoarea lor, atât colectivǎ, cât şi individualǎ este mult mai ridicatǎ ca a noastrǎ. Noi suntem motivaţi pentru mâine şi vom încerca sǎ ne ridicǎm la nivelul adversarilor. Personal, meciul va fi unul special pentru cǎ voi juca în faţa publicului timişorean. Fie cǎ e BC (n.r BC Timişoara), fie cǎ e Timba, mereu am emoţii când joc în Olimpia.
Duminicǎ am obţinut prima noastrǎ victorie. A fost un sentiment unic, mai ales datoritǎ modului în care am obţinut-o. Aveam mare nevoie de aceastǎ victorie pentru moralul nostru. Sperǎm cǎ o sǎ începem sǎ jucǎm din ce în ce mai bine şi sǎ câştigǎm meciuri.”

 

Foto: Rǎzvan Pǎsǎricǎ (rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!