Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Leo Filip: “Rezultatul era previzibil.”

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
10.01.2013

                                  

CS Dinamo a pierdut partida de pe teren propriu cu U Mobitelco BT Cluj Napoca, din cadrul etapei a 16-a, scor 58-79. Despre aceastǎ partidǎ am stat de vorbǎ cu Leonard Filip, care a declarat cǎ rezultatul a fost unul previzibil şi cǎ încǎ sperǎ ca echipa lui sǎ reducǎ numǎrul de greşeli.

“Rezultatul era previzibil, dar diferenţa putea fi mult mai micǎ dacǎ noi nu fǎceam atât de multe greşeli nefortaţe şi nu pierdeam atâtea mingi. Experienţa lor şi încrederea şi-au spus cuvântul, au avut siguranţǎ în fiecare atac şi mai mult de atât, ne-au dominat în apǎrare. Noi încǎ nu reuşim sǎ alegem cele mai bune opţiuni de finalizare în momentul circulaţiilor şi reacţionǎm foarte greu sub presiune. Eu nu sunt deloc mulţumit de jocul nostru, însǎ sunt convins cǎ o sǎ micşorǎm numǎrul de greşeli şi cu siguranţǎ o sǎ vina acele meciuri în care noi vom impune ritmul.”

Leonard Filip a terminat partida cu 15 puncte, 6 recuperǎri, pentru un coeficient de eficienţǎ de 20.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!