Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Leo Filip: “Suntem foarte încrezǎtori!”

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
09.02.2013

                                      

Duminicǎ, în Arena de Baschet din Bucureşti, CS Dinamo va disputa partida din cadrul etapei 21, împotriva echipei BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc. Despre aceastǎ confruntarea am stat de vorbǎ cu Leonard Filip, care ne-a declarat cǎ se resimt dupǎ cele douǎ meciuri disputate în etapa precedentǎ.

“Duminicǎ jucǎm acasǎ cu Miercurea Ciuc şi ne asteptǎm sǎ facem un meci bun. Ne-am antrenat bine sǎptǎmâna asta şi chiar dacǎ suntem puţin obosiţi dupǎ weekendul încǎrcat din deplasare, cu siguranţǎ la ora meciului vom fi pregǎtiţi 100% şi vom încerca sǎ câştigǎm. Suntem foarte încrezǎtori şi extrem de motivaţi.

În ceea ce priveşte evitarea retrogradǎrii, trebuie sǎ fim realisti. Noi suntem favoriţi la retrogradare şi totodatǎ credem în şansa noastrǎ şi o sǎ o facem pânǎ în ultimul moment! Pânǎ la urmǎ, în baschet orice este posibil."

Referitor la al treilea strǎin care trebuia sǎ facǎ parte din lotul dinamoviştilor, acesta a precizat cǎ “Mandeldove are probleme în familie şi nu a mai putut ajunge în ţarǎ.”

Partida este programatǎ duminicǎ, 10 februarie, începând cu ora 17.00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!