Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Levar Seals: „Am jucat ca o adevărată echipă”

Sunita Bica

Sunita Bica
14.12.2013

Jucătorul SCM U Craiova, Levar Seals, a vorbit în exclusivitate pentru TotalBaschet despre victoria obținută, vineri 13 decembrie, în fața celor de la BC Timișoara. Baschetbalistul a pus accent pe jocul de echipă ca principal atu al Craiovei în jocul cu bănățenii.

Levar Seals a fost jucătorul care a marcat nu mai puțin de 26 de puncte din cele 86 izbutite de SCM U Craiova.

„Victoria cu Timișoara a fost una meritată, am jucat ca o adevărată echipă, am împărțit mingea și ne-am concentrat pe apărare. Cred că ne-am descurcat mult mai bine în apărare deși am avut câteva probleme în teren. Atuul nostru este de departe jocul de echipă, dacă suntem uniți în teren reușim să aducem victorii”, a declarat jucătorul SCM U Craiova.

Levar a vorbit și despre ultima partidă pe care craiovenii o vor juca în acest an, pe data de 22 decembrie, cu Asesoft Ploiești.

„În partida cu Asesoft vrem să facem același lucru, să fim o echipă unită, să pasăm și să ne concentrăm pe recuperări. Recuperările sunt foarte importante, dau tonul jocului. Dacă mergem bine pe recuperări și în apărare vom face un joc bun și vom avea și un rezultat pozitiv”, a adăugat baschetbalistul.

Echipa de baschet masculin a Craiovei se află în prezent pe locul patru în Liga Naţională de Baschet masculin. Aceștia se așteaptă la un sezon greu dar nu pierd din vedere obiectivul impus la începutul sezonului, acela de a ajunge în play-off.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!