Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Levente Szijarto și Pankracije Barac au nevoie de o scurtă perioadă de recuperare

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.09.2015

Steaua CSM EximBank a anunțat prin intermediul unei rețele de socializare faptul că baschetbaliștii Levente Szijarto și Pankracije Barac vor sta în afara terenului circa 10-14 zile, timp în care se vor recupera în urma unor accidentări. 

Potrivit steliștilor, accidentările celor doi nu sunt grave, însă aceștia au nevoie de puțină recuperare pentru a fi apți la startul noului sezon. Szijart și Barac s-au accidentat în primul meci de la Memorialul „Elemer Tordai” de la Sibiu, fără a mai reveni apoi pe parchet. 

Totodată, gruparea roș-albastră a anunțat și faptul că partida amicală cu Dinamo București din data de 4 septembrie nu se va mai juca. Însă, fanii își pot întâlni favoriții sâmbătă, 5 septembrie, atunci când Steaua va da piept la București cu Energia Târgu Jiu. 

Citiți și:

Aleksandar Rasic, noul jucător al celor de la Steaua CSM EximBank

Steaua CSM EximBank a pus în vânzare abonamentele pentru EuroCup

*Foto: Facebook Steaua BaschetPankracije Barac

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!