Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Levente Szijarto: “Dorim să câștigăm seria cu 3-0”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.05.2014

Levente Szijarto, cel mai titrat jucător român în activitate a oferit o scurtă declarație site-ului nostru înaintea partidei cu numărul 3 cu Energia Rovinari. Fundașul ofensiv al campioanei nu vede ca acestă serie să se mai întoarcă la Ploiești. „Levi” speră într-un 3-0 la general care să aducă o anumită acalmie în sânul echipei sale:

„Nu cred că Energia mai poate duce o dată seria la Ploiești. Consider că nu ne mai poate surprinde. Dorim să câștigăm seria cu 3-0 pentru noi, pentru liniștea naostră. Îi felicităm pentru cupă dar acele partide sunt de domeniul trecutului, prezentul contează pentru noi.”

foto: Mirela Oprea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!