Stiri

Levente Szijarto: „Sper ca miercuri seară întrega Europă să audă încă o dată de Asesoft”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.02.2015

CSU Asesoft Ploiești va juca ultimul meci în deplasare din faza Last 32 a EuroCup pe terenul lui Lokomotiv Kuban Krasnodar. Întâlnirea a fost prefațată pe site-ul oficial al prahovenilor de Levente Szijarto, unul dintre cei mai vechi componenți ai formație. Internaționalul român spera ca echipa sa să ofere o nouă surpriză pe care să o noteze din nou întreaga Europă:

„Jucăm pe terenul celei mai bune echipe din grupă și, în opinia mea, împotriva formației cu cele mai mari șanse de a cuceri trofeul. Respectăm echipa din Krasnodar pentru rezultatele deosebite din acest sezon, incluzând aici și victoria recentă obținută în fața lui CSKA Moscova, în VTB League, dar asta nu înseamnă că suntem victime sigure. Ne așteaptă un meci de luptă, în care fiecare dintre noi va trebui să dea totul pentru un nou rezultat istoric. Am încredere în puterea grupului și sper ca miercuri seară întrega Europă să audă încă o dată de Asesoft”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!