Stiri

Levente Szijarto: „Sper să facem un joc bun împotriva Valenciei”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.01.2015

Levente Szijarto unul dintre cei mai vechi jucători din lotul lui CSU Asesoft Ploiești a prefațat partida pe care echipa sa o va disputa miercuri în fața lui deținătoarei trofeului din EuroCup, Valencia Basket. Sportivul originar de la Oradea spune că moralul echipei nu este cel mai ridicat după înfrângerile suferite în acest debut de an dar totuși speră ca echipa ploieșteană să facă o figură frumoasă în Spania:

„Până acum nu am evoluat la potențialul demonstrat în prima fază a grupelor. Moralul nostru nu este unul bun după jocurile cu Lokomotiv Kuban și SLUC Nancy, dar sper să ne adunăm până la ora meciului și să facem un joc bun împotriva Valenciei”.

În acest sezon de EuroCup, Levente Szijarto a evoluat într-un singur meci, cel cu Partizan Belgrad, pe care la încheiat cu 2 puncte, o recuperare, 2 intercepții și un turnover în 9 minute jucate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!