Stiri

Levente Szijarto:„ Va fi o luptă aprinsă, Energia e o echipă puternică”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.04.2015

Levente Szijarto, echipierul lui CSU Asesoft Ploiești a vorbit pentru Total Baschet despre seria de playoff din semifinale Ligii Naționale de Baschet Masculin contra Energiei Târgu-Jiu. Cel mai titrat jucător român aflat în activitate a făcut o prezentare a seriei și adversarilor. „Levi” consideră că jucătorii Energiei vin cu un moral ridicat care poate compensa oboseala după ce formația gorjeană a terminat pe locul trei în Final Four-ul din EuroChallenge:

„Va fi o luptă aprinsă, Energia e o echipă puternică, nu degeaba au ajuns până aici. Acel meci (n. r vs Fraport Skyliners) sigur i-a obosit, dar în același timp victoria le oferă un moral ridicat, așa că se compensează. Principala calitate a lor este agresivitatea, uneori necontrolată, care îi poate costa.”

Ajuns la 32 de ani, Levente Szijarto spune că un 2-0 după partidele de la Ploiești ar fi ideal dar este sigur că acest lucru nu va fi ușor de realizat:

„În baschetul de azi nimic nu mai e sigur, așa că trebuie să fii concentrat la fiecare partidă. Orice e posibil. Normal ca ne-ar avantaja mult un 2-0, dar sunt sigur că nu va fi ușor. Dar cum știm cu toții, lucrurile frumoase se obțin greu.”

Levente Szijarto a felicitat Energia Târgu-Jiu pentru ceea ce a realizat în acest sezon de EuroChallenge:

„Pot decât să îi felicit. E o performanță mare pentru baschetul românesc.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!