Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Lia Galdeira a ales să evolueze în campionatul Franței

Valentin Todea

Valentin Todea
06.01.2017

Americanca Lia Galdeira își va continua cariera în prima liga franceză după transferul de la Clubul Sportiv Național Iași, formație ce va încasa o sumă importantă de bani ca urmare a acestui transfer. Sportiva a impresionat în timpul petrecut în campionatul românesc, însă oferta tentantă primită a făcut-o să părăsească Liga Națională. Astfel, jucătoarea de peste ocean a semnat cu Lattes Montpellier Agglomeration Basket, echipă aflată în acest moment pe primul loc al întrecerii din Hexagon.

Anunțată ca o mare vedetă, Galdeira și-a confirmat statutul și a contabilizat medii de 22.0 de puncte, 3.7 recuperări, 1.9 assist-uri și 2.0 intercepții în cele 7 meciuri jucate pentru gruparea ieșeană.

Fundașul american se află în cel de-al doilea sezon ca profesionistă, absolvind Colegiul Washington State în anul 2015 fiind draftată în WNBA de Washington Mystics.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!