Stiri Liga I Masculin

Liga 1 Masculin. Politehnica Iași învinge în deplasare pe CSM VCSK Miercurea Ciuc

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.03.2017

Politehnica Iași adună a doua victorie consecutivă, din tot atâtea jocuri susținute, în faza semifinală a Ligii 1 de baschet masculin. După victoria confortabilă de etapa precedentă, 95-49 pe teren propriu cu Universitatea Cluj-Napoca, ieșenii s-au impus fără probleme în deplasarea de la Miercurea Ciuc, scor 93-58. Pe sferturi a fost 30-19 30-10, 21-17 și 12-12.

De la învingători au punctat Rotariu 21, Jones 18, Rosu 13, Girbea 10, Howard 9, Vatra 9, Nicolae 7, Buiciuc 5, Amarghioalei 1. Pentru Mirecurea Ciuc Ene a contribuit cu 16 puncte, Toth 13, Olariu 8, Dumitrescu 6, Murgu 5, Vita 4, Jicov 4 și Taraios 2.

Pentru gazdele de duminică aceasta este a 6-a înfrângere contabilizată în faza semifinală, clasându-se pe ultima treaptă în ierarhie, în timp ce Politehnica Iași acumulează 3 victorii și o înfrângere situându-se pe locul 5.

Etapa următoare Politehnica Iași se deplasează în Capitală pentru derby-ul cu Știința București în timp ce ciucanii vor întâlni, în deplasare, pe Cuza Sport Brăila.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!