Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 30:00
Puncte 38
Pase decisive 2
Recuperari 18
Eficienta 45
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

Liga 1: Victorie pentru CSM Mediaș în duelul cu ACS Târgu Jiu

Eduard Popa

Eduard Popa
21.10.2017

CSM medias tagu jiu

CSM Mediaș a reușit să învingă ACS Târgu-Jiu, scor 83-75, în primul meci din noua stagiunii a Ligii I. Gazdele au reușit o revenire de excepție, după ce la pauză erau conduși chiar și la 17 puncte.

Gazdele au avut un start dificil la prima partidă oficială din istorie. ACS Târgu-Jiu a condus după primul sfert cu 22-18, iar până la pauza mare, oaspeții și-au majorat diferența la 17 puncte, scor 31-48.

Medieșenii au venit mult mai montați de la cabină și în sfertul al treilea au reușit să recupereze o bună parte din deficit, intrând în ultima parte a meciului cu un dezavantaj de numai un punct. În ultimele 10 minute tot CS Municipal Mediaș a fost la conducerea partidei, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 83-75 pentru gazde.

Vlad Tincu a fost cel mai bun marcator al gazdelor, cu 26 de puncte, în timp ce Dominic Csender a înscris 24 de puncte și Vlad Szekely 14. La gorjeni Răzvan Bratoloveanu a reușit 25 de puncte iar Adrian Vlad 14.

Din grupa celor două echipe mai fac parte sateliții lui Timba și BC SCM Timișoara, a doua echipă a celor de la CSM CSU Oradea, dar și CSM Sighetu Marmației. Acestea vor intra pe parchet duminică.  

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Super fain
    E doar inceputul, intr o perioada scurta un sponsor important va veni langa echipa ! Rabdare !

    cu 6 ani în urmă (22.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!