Stiri Liga I Masculin

Liga 1 masculin. Turneul de promovare începe astăzi la Brăila

Andreea Vlase

Andreea Vlase
27.05.2018

Sala Danubius din Brăila găzduiește turneul de promovare al Ligii 1. Partidele de luni și marți vor fi televizate. Teoretic, miza este promovarea în Liga Națională, dar se va schimba sistemul. Cele patru echipe, alături de a 5-a clasată din faza semifinală, vor fi în aceeași grupă valorică B în prima fază a LNBM.

CSU Știința București, CN Aurel Vlaicu, CS Cuza Sport Brăila și ABC Athletic Constanța sunt cele patru echipe care vor participa la acest turneu care și-a pierdut miza după votarea noului sistem al Ligii Naționale. Liga 1 nu va mai exista sezonul viitor.

Cuza Sport Brăila și Știința București au fost la egalitate de puncte în faza semifinală, 24, după 10 victorii și 4 înfrângeri. CN Aurel Vlaicu a fost pe trei cu 23 de puncte (9/5). ABC Athletic Constanța a încheiat la egalitate cu alte două echipe, CS Municipal Ploiești și CSO Voluntari, toate cu 22 de puncte (8/6). Constănțenii au prins ultimul loc la turneul de promovare.

Echipele trebuie să aibă cel puțin 6 jucători sub 21 de ani pe foaia de joc. Este obligatorie prezența pe parchet a unui român sub 21 de ani pe toată durata partidei. Formațiile pot folosi cel mult 2 stranieri.

Programul turneului de la Brăila:

Etapa 1, duminică 27 mai

Ora 17:30 CSU Știința București – CN Aurel Vlaicu

20:00 CS Cuza Sport Brăila – ABC Athletic Constanța

Etapa 2, luni 28 mai

17:30 ABC Athletic Constanța – CSU Știința București

20:00 CN Aurel Vlaicu – CS Cuza Sport Brăila

Etapa 3, marți 29 mai

17:30 CN Aurel Vlaicu – ABC Athletic Constanța

20:00 CS Cuza Sport Brăila – CSU Știința București

Partidele de luni și marți sunt transmise în direct pe DigiSport 4.

*foto: probr.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!