Stiri Liga I Masculin

Liga 1M. CSM VKS-Csikszereda Miercurea Ciuc debutează cu victorie în faza semifinală

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.02.2015

Tehnicianul Laszlofy Botond şi-a trecut în cont prima victorie în faza semifinală

CS Rapid Bucureşi şi CSM VKS-Csikszereda Miercurea Ciuc au dat startul fazei semifinale a Ligii 1 la baschet masculin. Cele două formaţii s-au întâlnit vineri seară, la Sala Rapid din Bucureşti, meciul contând pentru prima etapă a competiţiei. Partida a fost extrem de echilibrată, ambele formaţii alternând la conducere pe parcursul acesteia. În cele din urmă gruparea din judeţul Harghita a avut câştig de cauză, scor 64-62.

În prima fază a competiţiei, CSM VKS-Csikszereda Miercurea Ciuc a înregistrat un bilanţ de 7 victorii şi 3 înfrângeri, în timp ce Rapid Bucureşti a avut 5 victorii şi 9 înferângeri, calificându-se în actuala fază în urma unui baraj câştigat în faţa CSU Cuadripol Braşov.

Vă reamintim că în faza semifinală s-au calificat şase echipe, iar primele patru vor avansa la turneul final. Confruntările din actuala fază se dispută după sistemul fiecare cu fiecare.

Vom reveni cu mai multe informaţii despre această confruntare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!