Stiri Liga I Masculin

Liga 1M. Ciprian Ţelinoiu: „Suntem extraordinar de motivaţi, jucăm în faţa suporterilor noştri şi vrem să accedem în premieră pe prima scenă”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
13.05.2015

Phoenix U Galaţi, Dinamo Bucureşti, Ştiinţa Bucureşti şi Politehnica Iaşi se vor lupta timp de trei zile pentru primele două locuri care asigură promovarea în Liga Naţională. Baschetbaliştii gălăţeni s-au antrenat la intensitate maximă în ultima perioadă şi faptul că vor evolua în faţa propriilor suporteri îi va motiva suplimentar şi pornesc cu prima şansă. Galaţiul se află la trei paşi de revenirea în eşalonul de elită după 15 ani de absenţă.

„Am ajuns la finalul sezonului, unul încărcat în care am muncit din greu alături de un colectiv minunat reuşind până acum să ne îndeplinim obiectivele propuse. Mai avem o singură treaptă, care constă în acest Final Four. Pentru acest moment ne-am pregătit şi am muncit un an întreg. Vom fi extraordinar de motivaţi mai ales că vom juca în faţa propriilor noştrii suporteri şi vom încerca să accedem în premieră pentru clubul Phoenix, pe prima scenă a baschetului românesc. Nu va fi uşor, dar prin munca în echipă sperăm sa ne îndeplinim obiectivul”, ne-a declarat jucătorul gălăţean Ciprian Ţelinoiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!