Stiri Liga I Masculin

Liga 1M - Politehnica Iași continuă șirul victoriilor în faza semifinală

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.03.2017

Baschetbaliștii de la Politehnica Iași au ajuns la cea de-a treia victorie consecutivă în faza semifinală a Ligii 1, după ce au trecut în deplasare de Știința București la 9 puncte diferență, 77-68

Punctele victoriei ieșene au fost marcate de Jermale Jones 21, Tudor Girbea 12, Lucian Țibîrnă 10, Adrian Roșu 10, Răzvan Bratoloveanu 7, Liviu Rotariu 7, Howard Crawford 6, respectiv Răzvan Vatra 4. De cealaltă parte, din lotul bucureștenilor au punctat Bărăgu Cezar 18, Dragos Dinculescu 17, Nasturescu Antonio 10, Andrei Neagu 6, Anton Diaconescu 6, Andrei Gheorghe 4, Andrei Mihnea 3, iar Dragoș Onea și Ștefan Birloveanu, ambii cu câte 2. 

În urma acestui succes, Politehnica Iași a ajuns la un bilanț la turneul semifinal de 4 meciuri câștigate și unul singur pierdut, în timp ce Știința București are acum la activ 3 victorii și 4 înfrângeri. 

Runda următoare, atât Poli Iași, cât și Știința vor sta, însă vor reveni pe parchet în 18-19 martie cu dueluri împotriva celor de la Rapid pentru ieșeni, respectiv Cuza Sport Brăila pentru cei de la Știința. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Stiinta
    Interesanta aceasta echipa. Privind marcatorii observ ca Cezar Baragau, nascut 1993 parca , este decanul de varsta. Cred ca asta este scopul principal pentru echipele de Liga I care nu au obiectiv promovarea in prima liga, sustinerea tinerilor jucatori romani. Ce face Alin Olaru, conducator de joc foarte talentat care a jucat bine 2 sezoane la bucuresteni ?

    cu 7 ani în urmă (14.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!