Stiri

Liga Balcanică: Craiova întâlnește Prishtina pentru un loc în semifinale

Ionuț Greere

Ionuț Greere
05.03.2015

Formația SCM Universitatea Craiova și-a aflat adversara din sferturile de finală ale Ligii Balcanice în urma ultimelor partide din grupa D, dar și a ultimului meci din grupa C.

În ultimul meci al grupei C kosovarii de la KB Peja s-au impus cu scorul de 72-65 (25-13, 13-14, 24-18, 10-20), în deplasare, pe terenul muntenegrenilor de la KK Mornar. În urma acestui rezultat Peja a terminat pe primul loc în grupă și s-a calificat direct în semifinale. Craiova a a picat pe locul 3 cu 3-3 la general.

În cealalată grupă s-au întregistart rezultatele KK Sutjeska – KK Kozuv 74-66, respectiv KB Sigal Prishtina – BC Rilski Sportist 94-71. Macedonenii au câștigat grupa și s-au calificat direct in semifinale.

Trupa lui Mandic va întâlni pentru un loc în semifinale pe kosovarii de la KB Sigal Prishtina, echipă cu care s-a întâlnit și în grupa preliminară din actualul sezon al Ligii Balcanice. Meciurile vor avea loc pe 11 martie (Craiova), turul, respectiv 25 martie (Prishtina), returul.

CLASAMENTE

1

KB PEJA

4-2

10

2

KK KUMANOVO

4-2

10

3

SCM U CRAIOVA

3-3

9

4

KK MORNAR

1-5

7

 

1

KK KOZUV

4-2

10

2

KB PRISHTINA

4-2

10

3

BC RISLKI

2-4

8

4

KK SUTJESKA

2-4

8

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    Si uite asa
    se duse si sansa de a mai da cu nitel praf in ochi prin prisma marilor performante obtinute in cupa satelor din Balcani...

    cu 9 ani în urmă (05.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!