Stiri

Liga Balcanică - Rade Dzambic nu a făcut deplasarea în Kosovo

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.12.2013

SCM U Craiova se află în fața a două meciuri importante în Liga Balcanică, în compania a două echipe din Kosovo. Rade Dzambic nu a făcut deplasarea alături de echipă pentru meciurile cu KB Peja și Sigal Prishtina. Probleme medicale au apărut pentru sârb chiar la ultimul antrenament susține de formația lui Milan Nisic în Bănie.

Până acum SCM U Craiova a disputat trei partide în Liga Balcanică pe teren străin și nu a reușit să se impună în niciuna. În ultimul meci jucat în competiția continentală, oltenii au pierdut la o diferență de 27 de puncte în fața bulgarilor de la Balkan Botevgrad, la care evoluează ex-medieșanul Ivan Lilov.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Mda...
    Personal nu cred ca din iarna o sa mai joace pentru Craiova!
    Vedem!

    cu 10 ani în urmă (03.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!