Stiri

Liga Balcanică: Szabolcs Santa: „Am arătat atitudine și caracter”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
18.02.2015

SCM Universitatea Craiova a învins marți seara formația KB Peja cu scorul de 97-75 în Liga Balcanică. La conferința de presă pivotul craiovenilor Szabolcs Santa a comentat despre partida contra kosovarilor.

„A fost un meci un pic mai ușor decât ne așteptam, dar scorul nu reflectă în total adevărul pentru că Peja este o echipă foarte bună. Am jucat mult mi bine ca ei, am arătat caracter, aceeași atitudine ca și în partida de la ei. Am avut o apărare bună, iar după o apărare bună vine și atacul. Începem să creștem de la meci la meci și ar fi o greșeală să ne relaxăm. Doresc să le mulțumesc antrenorilor care mi-au dat credit și doresc să le întorc serviciul prin evoluțiile mele”.

Santa a totalizat în partida contra celor de la KB Peja 9 puncte și 8 recuperări.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    Santa
    Ce era sa zica si baiatul,ca au invins patiseriile Kosovari(cunoscute in oras)?Dar parca sa faci trimitere la caracter,atitudine,mobilizare,etc atunci cand castigi cu niste desculti,parca e o oarecare lipsa de respect fata de cei ce ii sustin si care au vazut meciul.
    Altminteri baiatul e de felicitat,a devenit un jucator util(serios a fost mereu).Ar trebui insa sa multumeasca acestei conjuncturi,ca pe post cu el strainul adus(Marojevic) este nicidecum prima vioara,ci o calamitate,si uite asa a fost nevoit Mandic sa-l joace pe Szobi cca 20 minute pe meci,caci altfel facea precum ceilalti paianjeni pe banca.Si,s-a mai dovedit inca o data astfel(dar cine sa priceapa asta,antrenorii care isi aduc la kg catastrofele lor de conationali sau pseudomanagerii nostri?)ca un jucator poate progresa daca il folosesti constant suficient timp!Bravo,Szobi,succes in continuare!

    cu 9 ani în urmă (18.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!