Stiri Liga I Masculin

Liga I: Bufnițele din Regie și-au luat revansa

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
05.12.2017

După un meci de coșmar în tur, când au pierdut la 2 puncte, scor 67-65, a venit rândul bufnițelor să iasă invingătoare.

Derby-ul de București s-a disputat duminică în Arena de Baschet. Știința București s-a impus pe teren propriu împotriva celor de la CSM Steaua, scor 81-60. Deși se anunța un meci greu, elevii lui Ionuț Bascoveanu au reușit să țină Steaua la distanță încă din primul sfert, scor 25-19, iar la până la pauza mare au dus diferența la 14 puncte.

Cel mai bun jucător al „Bufnițelor din Regie” a fost Aktas Baris, care a reușit să marcheze 19 puncte. În cele 35 de minute petrecute în teren a înscris 3/10 de 2 puncte, 1/2 de 3 punct eși 10/11 de la linia de libere.

De partea cealaltă, pentru CSM Steaua s-a remarcat Daniel Ioniță, care a reușit să înscrie 20 de puncte. În 34 de minute jucate, Ioniță a reușit 9/15 de 2 puncte și 2/6 de la linia de fault.

Punctele victoriei pentru Știința București au fost marcate de Aktas Baris 19, Alin Olaru 13, Andrei Gheorghe 12, Anton Diaconescu 11, Andrei Neagu 10, Victor Sorlescu 4, Denis Murgu 4, Cezar Baragau 4, Mihnea Andrei 2 și Dan Stoica 2. Pentru CSM Steaua au înscris Daniel Ioniță 20, Bogdan Popa 13, Dragoș Diculescu 10, Andrei Arion 8, Alexandru Coconea 5, Aurelian Gavriloaia 3 și Victor Petrache 1.

In următoarea etapă a Ligii 1, Știința București va juca în deplasare la Cuza Sport Brăila, în timp ce CSM Steaua va primi vizita celor de la CS Universitar Ploiești.

*Foto: Facebook Știința București

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!