Stiri Liga I Masculin

Liga I: „Bufnițele din Regie” au trecut de „Pirații din Brăila”

Dan Oancia

Dan Oancia
06.11.2017

stiinta bucuresti cuza sport braila

CSU Știința a obținut o victorie importantă în partida din ultima etapă a Ligii Întâi contra celor de la Cuza Sport Brăila, meci care a avut loc în Arena de Baschet din București. A fost 84-63 (21-22, 18-16, 21-13, 24-12) în final, după un sfârșit de meci dominat de gazde.

Echilibrul s-a păstrat în prima parte a jocului. Primele zece minute au fost câștigate la limită de Cuza Sport, după ce au condus cu 6-0 în start, prin două coșuri ale lui Andrieș și unul a lui Jackson. Gazdele au avut un ușor avans în sfertul secund, însă scorul avea să fie 39-38 după un ultim coș marca Țelinoiu.

Diferența a fost făcută în sferturile trei și patru, atunci când Știința a marcat aproape dublul punctelor reușite de brăileni. Aktas a fost cel mai bun om de pe parchet, cu 28 de puncte marcate pentru bucureștenii ce au câștigat cu scorul de 84-63. De partea cealaltă, Andrei Căpușan a înscris 20 de puncte pentru ”Pirați”.

Astfel, Știința și Brăila ajung fiecare la 2 victorii și o înfrângere. Din grupa lor mai fac parte CSU Ploiești și sateliții lui Dinamo, Craiova și Steaua.

*Foto: probr.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!