Stiri Liga I Masculin

Liga I, TSF - Double - double pentru Ştefan Neagu

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
17.05.2014

Neagu

Turneul Semifinal al Ligii I de la Miercurea Ciuc a debutat cu victoria celor de la CSU Asesoft Kaproni Ploieşti în faţa echipei CSU Galaţi, scor 99-75. Unul dintre cei mai importanţi oameni ai formaţiei pregătite de către Mircea Constantin la acest succes a fost Ştefan Neagu, cel care a terminat în double-double.

Folosit 35;18 minute, el a avut 4/7 la aruncările de două puncte şi 3/5 la linia de pedeapsă, pentru un total de 11 puncte. Neagu a adăugat 4 recuperări, 10 pase decisive, o intercepţie şi o posesie pierdută, pentru un indice al eficienţei de 20.

Tânărul fundaş a fost liderul echipei la pase decisive, dar şi la categora +/-.

Sâmbătă (17.05), Ploieştiul va da piept cu CSU Ştiinţa Bucureşti.

foto: Mirela Oprea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!