Stiri Liga I Masculin

Liga I, TSF Seria 2 - Evoluție de excepție pentru Aurel Similache în victoria cu Steaua CSM 2

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.05.2014

Aurel Similache, componentul formației Rapid București, a reușit una dintre cele mai solide prestații de la Turneul Semifinal al Ligii I în meciul câștigat de echipa sa în compania celor de la Steaua CSM EximBank 2 București, scor 98-74.

Similache a fost titular și a bifat 32 de minute și jumătate în teren, timp în care și-a trecut în cont 18 puncte, 21 de recuperări (17 defensive, 4 ofensive), 5 intercepții, 3 pase decisive, 3 mingi pierdute și un capac, totul pentru un coeficient la productivitate de 36 de unități la eficiență, fiind fără doar și poate cel mai bun baschetbalist de pe teren. 

Din punct de vedere al procentajelor, Aurel Similache a terminat cu 53% (8/15) la aruncările de 2 puncte și 50% (2/4) din dreptul liniei de libere. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!