Stiri Juniori U17 Masculin

Liga Națională de Baby Baschet, LIVE pe internet

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.06.2017

Liga Națională de Baby Baschet „Banca Transilvania”, sezonul 2017, a debutat astăzi la Mangalia cu primele partide din cadrul competiției destinate copiilor sub 10 ani, atât la masculin, cât și la feminin. 

Peste 140 de echipe s-au înscris la startul turneelor rezervate celor mai mici dintre baschetbaliști. De asemenea, toate confruntările care se vor disputa pe terenul numărul 1 al bazei sportive de la liceul „Ion Bănescu” din Mangalia pot fi urmărite LIVE pe internet accesând acest AICI pagina de YouTube a Federației Române de Baschet. 

Mai exact, în întrecerea destinată băieților se vor duela 109 echipe, în timp ce la fete sunt la start 39 de formații. 

Vom reveni cu informații de la Mangalia! 

*Foto: Vladone Pora

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!