Stiri Liga I Masculin

Liga1M - Știința București și U Cluj promovează în Liga Națională

Marius Petri

Marius Petri
01.06.2014

Lupta pentru cele două locuri care aduc promovarea în Liga Națională de Baschet Masculin a intrat pe ultima sută de metri. Patru formații se întâlnesc în acest sfârșit de săptămână pe parchetul sălii "Horia Demian" din Cluj-Napoca pentru obținerea biletelor care duc pe prima scenă a baschetului masculin românesc. Cu un mic avantaj pentru Universitatea Cluj, care are avantajul terenului propriu, turneul se anunță a fi unul echilibrat, fiecare echipă având șanse la calificare. Puteți citi o avancronica detaliată a patrulaterului aici. Iată programul celor trei zile de competiție:

Vineri, 30 mai
Rapid București vs. BC PH Miercurea Ciuc 60 - 65 Detalii
Universitatea Cluj vs. Știința București 66 - 89 Detalii
     
Sâmbătă, 31 mai
Știința București vs. Rapid București 74 - 64 Detalii
BC PH Miercurea Ciuc vs. Universitatea Cluj 60 - 65 Detalii
     
Duminică, 1 iunie
Rapid București vs. Universitatea Cluj 89 - 90 Detalii
Știința București vs. BC PH Miercurea Ciuc 63 - 49 Detalii

În urma acestor rezultate, CSU Știința București și CS Universitatea Cluj-Napoca au promovat în Liga Națională de Baschet Masculin. Clasamentul final al turneului este:

Echipă Puncte Meciuri jucate Victorii Înfrângeri Coșaveraj
1. CSU Știința București 6 3 3 0 226 - 179
2. CS Universitatea Cluj-Napoca 5 3 2 1 221 - 238
3. BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc 4 3 1 2 174 - 188
4. CS Rapid București 3 3 0 3 213 - 229

*foto: Răzvan Păsărică

5 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    U Cluj
    Nu pot intelege de ce a vrut U sa se desfasoare turneul la Cluj. Oricum, neoficial, echipa nu isi propune sa promoveze. Nu are bani de salarii, s-ar face de ras.

    cu 9 ani în urmă (30.05.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    SURPRIZA
    Asta chiar surpriza. Dupa ce pe la mijlocul campionatului nici prin gand nu le trecea sa promoveze, acum baietii de la U joaca in Prima Liga.

    Uistii adevarati, care si-au facut un obicei din a spune ca de fapt asta e adevarata lor echipa, cred ca sunt fericiti.

    Pacat ca niciunul dintre ei n-a fost vineri, sambata sau duminica la sala sa-i incurajeze pe baschetbalisti.

    In rest, la cate echipe care se lupta la retrogradare are CS Universitatea, mai adaugam una.

    cu 9 ani în urmă (02.06.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Asta este adevarul, din pacate! As mai spune una alta dar din pacate ar insemna sa ma cobor acolo unde nu imi este locul! Am scris mai mult, din pacate nu vreau sa pornesc din nou razboiul cu "adevaratii"! In fine, eu voi continua pe mana lui Cristescu si asta indiferent cat de "U"-ist ma simt sau nu ma simt! Locul meu nu este cu acesti "adevarati" din specia lui bordura sau din specia lui "Spitalul 9" sau specia lui "moarte ASR-istilor"! Gata, ca mi se face sila!

      cu 9 ani în urmă (02.06.2014)
    • U BT Cluj-Napoca mihaicj:

      "U"
      1. Cei mai multi dintre uisti au parasit sala (sau in cazul in care-i vezi pe la sala nu se manifesta) de ani de zile (inainte de titlul din 2011). In aceste conditii, cu ce anume te deranjeaza aceste persoane pe care oricum nu le intalnesti?

      2. De ce Cristescu si-a asumat clubului sau personal o identitate falsa in stransa legatura cu "U" cluj, niste borduristi si oameni cu probleme mentale, asa cum plastic ii caracterizezi ? Asa-zisul contract de reprezentare e de prin 2009 - 2010 doar.

      3. Crezi ca BT va pompa vreun euro daca echipa lui cristescu nu va avea vocala in denumire ? Intreaba-l pe Tarcea, e la fel de surprins ca multi altii (surpinzator de multi mai putin initiati in aceasta chestiune) cum e posibil sa fie 2 echipe u cluj in prima liga.

      4. Cristescu e un om inteligent, dar lucrurile trebuiau facute/gestionate in alt mod (necesita explicatii prea complexe...). Momentul acesta e bine-venit si asteptat.

      p.s. Daca te consideri un om la un nivel atat de ridicat, superior celorlalti, ar trebui sa stii ca e cel putin neelegant sa arunci cu noroi asupra unei mase atat de mari si diverse de oameni ... sau nivelul ala de unde nu vrei sa cobori este la cota dealului Gruia ? (atunci iti inteleg si frunstrarile dar mai ales complexele)

      cu 9 ani în urmă (02.06.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      Cluj
      Si? ar trebui sa te aplaud? Voi suporterii de carton cum intervine cineva care nu sustine "ideile" voastre cum ii din gruia! lol! Umpleti internetul cu elucubratiile voastre dar cand vine vorba sa mergeti la sala sau la stadion continuati cu elucubratiile pe internet! De ce nu ati mers la promovare sa cantati "Slava tie" ? de ce? ah da, pentru ca era la televizor!

      Si pana la urma ar trebui sa fiti barbati si sa recunoasteti, urati "echipa lu Cristescu" de cand a incetat sa mai finanteze suporterii teroretic "adevarati"

      De 5 sau 6 ani platesc 250 de lei abonament si sustin echipa asta si de mere si de nu!!!! voi? Hai sictir suporteri contra cost

      P.S. Nu am treaba cu tine special ci cu suporterii de carton detinatori ai adevarului absolut!!!

      cu 9 ani în urmă (02.06.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!