Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 30:00
Puncte 38
Pase decisive 2
Recuperari 18
Eficienta 45
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

Liga1M - Buruiană și Spahiu, cei mai buni rapidiști în eșecul cu Miercurea Ciuc

Marius Petri

Marius Petri
30.05.2014

La capătul unui joc echilibrat, în care a avut șansa de a câștiga, Rapid București s-a recunoscut învinsă de BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc în partida inaugurală a Turneului Final al Ligii 1 desfășurat în acest sfârșit de săptămână în sala “Horia Demian” din Cluj-Napoca. Greul în formația antrenată de Victor Bulancea a fost dus de Ștefan Buruiană și Alin Spahiu, principalii marcatori ai formației din Giulești cu 16 puncte fiecare.

Utilizat timp de 37 de minute și jumătate, Ștefan Buruiană a fost cel mai eficient baschetbalist al întâlnirii, acumulând 20 de unități la acest capitol în urma celor 16 puncte, 9 recuperări, 3 pase decisive și 2 intercepții reușite contra ciucanilor. Fundașul rapidist a avut 5/11 la aruncările de două puncte, 1/3 la cele de la mare distanță și 3/5 de la linia de fault.

În ciuda eficienței scăzute, de doar 4 unități, prestația lui Alin Spahiu a fost foarte importantă pentru giuleșteni. Acesta s-a remarcat prin 16 puncte marcate, 6 pase decisive distribuite și 2 intercepții, dar și o minge prinsă din apropierea panoului. Fiind cel mai folosit baschetbalist din lotul alb-vișiniu (38’31”), Spahiu a avut cele mai multe tentative de a înscrie coșuri din interiorul semicercului, reușind 5/13, dar și de la linia de aruncări libere (6/8). Baschetbalistul de 26 de ani a fost cel mai faultat jucător al meciului (7 faulturi), însă prestația sa a avut de suferit în ceea ce privește “trițele”, ratând toate cele 3 aruncări încercate, dar și din cauza numărului mare de mingi pierdute, 8 la număr.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!