Stiri Cupa României Feminin

Liviu Alexa, atac la noua conducere "U" Feminin: "Universitatea a revenit în mocirla rușinii"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.10.2018

Universitatea Cluj-Napoca a debutat cu stângul în sezonul aniversar în care îndeplinește 100 de ani de la înființare. Fetele pregătire de Carmin Popa au pierdut ambele confruntări cu Clubul Sportiv Phoenix Constanța, scor 73-77 respectiv 59-67, și sunt eliminate din Cupa României.

Cu toate că au anunțat transferul a trei jucătoare străine, Universitatea Cluj-Napoca nu s-a putut folosi de două dintre acestea în meciul tur din Sala "Horia Demian". Pivotul bosniac, Aleksandra Begenisic, a părăsit formația de pe Someșul Mic deoarece noua conducere a echipei nu a găsit resurse pentru a plăti mai devreme garanția de 10.000 de euro către Federația Română de Baschet, în timp ce în cazul sportivei Rishonda Napier clubul studențesc nu a aplicat din timp pentru cartea verde a acesteia. Arlesia Morse a fost mai norocoasă, cartea verde a acesteia sosind în ziua meciului tur. Carmin Popa le-a avut la dispoziție pe amândouă americane în jocul de la Constanța, însă nu a fost suficient pentru a obține victoria cu toate că adversarii au avut în lot o singură sportivă americană, pe Chelsea Douglas. 

Ca urmare a acestui rezultat, gruparea din Cluj-Napoca este singura formație dintre cele șase ce fac parte din Grupa A dar nu a avansat în faza următoare a competiției. De partea cealaltă, Phoenix Constanța se află la prima participare din istorie în Cupa României, iar în cazul unei trageri la sorți norocoase ar putea porni cu sanșe reale la Final Four-ul competiției. 

Liviu Alexa, fostul președinte al secției de baschet feminin a Universității Cluj-Napoca, a atacat în termeni duri prestația echipei alb-negre fiind de părere că aceasta s-a reîntors "în mocirla rușinii". Alexa îl consideră drept vinovat pe Ovidiu Vasu, președintele clubului Universitatea, afirmând că acesta "și-a bătut joc de munca mea și a lui Dragan Petricevic, în doar 4 luni".

 

Ovidiu Vasu a renunțat la colaborarea cu Liviu Alexa în vara anului 2018, deși secția de baschet feminin era performera clubului fanion al orașului Cluj-Napoca și număra peste 50 de sponsori privați. Alexa stabilise câștigarea campionatului României ca obiectiv în sezonul 2018/2019 și conturase un buget ce îi permitea atacarea titlului național.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Alexa
    Fain vocabular. De presedinte. Bleahhh.

    cu 5 ani în urmă (02.10.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA !
    U Cluj este pe nivelul grupei B de valoare !!

    cu 5 ani în urmă (02.11.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii