Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Liviu Dumitru, record personal stagional de puncte

Adrian Micinic

Adrian Micinic
03.11.2013

Liviu Dumitru a stabilit un record personal stagional de puncte marcate. El a avut această realizare la meciul pierdut de Gaz Metan Mediaș, scor 76-81, în fața Energiei Rovinari, în etapa a 6-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin.

În 20 minute de joc, 'Gogu' a avut 2/3 la aruncările de două puncte, 2/3 la trei puncte și 2/2 la linia de pedeapsă pentru un total de 12 puncte. El a adăugat o recuperare și a terminat cu un indice de 11 la eficiență.

Pe lângă recordul personal de puncte, Dumitru a stabilit un reper propriu și la capitolul minute de joc, precum și la numărul reușitelor din acțiune, egalându-l pe cel de eficiență.

După șase meciuri disputate pentru Gaz Metan, fostul căpitan al lui BCM U Pitești și BC Mureș, echipe alături de care a jucat câte o finală de campionat, are medii de 5.0 puncte, 1.7 recuperări și 0.7 intercepții în 12:38 minute pentru 5/5 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!