Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Liviu Rotariu s-a despărţit de BCM Baia Mare

Paul Olar

Paul Olar
27.09.2016

BCM Baia Mare rămâne fără unul dintre cei mai importanţi baschetbalişti români din lot. Liviu Rotariu se desparte de formaţia maramureşeană, după ce a invocat probleme personale.

Baschetbalistul a sosit în vară de la Politehnica Iaşi. El a evoluat în ambele meciuri ale băimărenilor din actuala stagiune, înregistrând medii de 3.5 puncte, 3.0 recuperări şi 1.0 pase decisive.

“BCM Baia Mare îi mulţumeşte sportivului Liviu Rotariu pentru devotamentul şi profesionalismul de care a dat dovadă. Din păcate, Liviu a trebuit să renunţe la contractul cu noi din cauza unor probleme personale în familie. Baftă Liviu în tot ce îţi propui! Uşa noastră rămâne deschisă pentru tine”, au transmis băimărenii, pe pagina de facebook.

*Foto: Facebook Regii Străzii Baia Mare

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Rotariu
    Mare pacat pt baschetbalistul iesean. Avea sansa sa joace minute multe in acest sezon. Nu prea inteleg ce probleme personale puteau sa intrerupa colaborarea dar....asta e

    cu 7 ani în urmă (27.09.2016) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Scuze
    Am aflat intamplator motivul si este intr-adevar extrem de intemeiat. Din pacate Liviu nu poate, deocamdata, sa valorifice sansa de a juca in prima liga dar, este tanar si sunt convins ca va avea si alte oportunitati. Mult succes!

    cu 7 ani în urmă (29.09.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!