Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Liviu Rotariu trece la BCM Baia Mare

Paul Olar

Paul Olar
22.06.2016

BCM Baia Mare se pregătește pentru viitorul sezon de Ligă Națională. După ce l-a transferat pe americanul Mike Smith, gruparea din județul Maramureș a pus mâna și pe un baschetbalist autohton. Este vorba de Liviu Rotariu, cel care sosește de la Politehnica Iași.

Născut pe 31 octombrie 1993, Rotariu este un jucător polivalent, ce poate activa atât pe postul de fundaș, cât și pe cel de extremă. El a activat în ultimele cinci sezoane la Politehnica Iași, bifând totodată prezențe la nivel de prim eșalon.

În stagiunea precedentă, Liviu a contabilizat medii de 12.5 puncte pe meci, 4.7 recuperări și 1.6 pase decisive. Sportivul a participat alături de Politehnica Iași la turneul de promovare în Liga Națională, desfășurat la Ploiești.

Este de așteptat ca BCM Baia Mare să anunțe în această perioadă și alte nume. De notat faptul că trupa lui Sebastian Man s-a despărțit de americanii din stagiuna precedentă, Allan Thomas și Mahmoud Abdul-Awwel.

*Foto: csmploiesti.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Succes
    Mult succes, Brebenel ! Iti doresc ca acest transfer sa te ajute sa progresezi. Condider ca este o miscare buna si care te va ajuta in cariera.

    cu 7 ani în urmă (22.06.2016) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Thomas
    Cred ca facea fata in Liga I. A fost decisiv in TF. Probabil ca a cerut bani multi. Celalalt nu merita retinut...

    cu 7 ani în urmă (22.06.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!