Stiri Cupa României Feminin

Ljubomir Kolarevic: „Cred că este ca un meci de box între șoarece și girafă”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
26.02.2019

ACS KSE Târgu Secuiesc primește miercuri, de la ora 18:00, vizita Olimpiei CSU Brașov în turul doi din Cupa României la Baschet Feminin. Este una dintre cele două confruntări care opun în această fază  formații din grupe valorice diferite în campionat. Antrenorul formației cotate cu a doua șansă, Ljubomir Kolarevic, ne-a vorbit despre disputa cu formația brașoveană.

Olimpia CSU Brașov este pe locul 4 în prima grupă valorică din campionat, în timp ce ACS KSE Târgu Secuiesc este pe 3 în a doua grupă valorică.

„Joc dificil împotriva Olimpiei CSU Brașov care este o echipă bună. În acest moment sunt în criză, în ultimele două meciuri nu au avut rezultate bune. Ele sunt mari favorite în toate aspectele: ca lot, ca buget, tot, cu jucătoare cu experiență: Pesovic, Bartee, Podar, Filip, Wingate, tânăra Amira (n.r. Al Ash Hab). Este o echipă foarte bună. Au un antrenor bun, am un respect foarte mare pentru Dan Calancea, ce a făcut pentru baschetul românesc în Brașov. Au jucătoare bune, dar poate au doar o perioadă proastă acum”, ne-a declarat Ljubomir Kolarevic.

Antrenorul covăsnencelor crede că echipa sa nu are nimic de pierdut și a făcut o descriere inedită duelului cu formația din prima grupă valorică.

„Cred că este ca un meci de box între șoarece și girafă. Vom încerca ceva, sunt optimist. Nu contează diferența, doar să ne bucurăm pe teren, este foarte important pentru mine. Suntem pe un drum bun. Avem primul meci din sferturile cupei acasă și sper că vom avea susținere de la fanii din oraș. Este o zi mare pentru noi, la acest meci cu Brașovul vom încerca să facem spectacol, să fie interesant pentru toată lumea. Vom da ce avem mai bun.

Oricum noi nu avem nimic de pierdut, putem obține. Suntem un oraș mic, club mic cu buget mic. Avem fete tinere fără experiență, doar Kayla Mobley are în jur de 30 de ani, celelalte născute în 1996 sau mai târziu. Cu siguranță nu avem nimic de pierdut. Vom încerca să arătăm că știm să jucăm baschet, acesta este obiectivul meu ca antrenor”, a adăugat antrenorul sârb.

Acesta este mulțumit de parcursul echipei sale din acest sezon, inclusiv de calificarea în sferturile cupei, la debut.

„Vom vedea dacă va fi suficient sau nu, dar cu siguranță sunt mândru de echipa mea, ca antrenor, pentru că suntem în turul doi al cupei, sunt mândru de această echipă pentru că avem 9 victorii (în campionat). Suntem în luptă pentru play-off, ceea ce era de necrezut înainte de startul campionatului. Obiectivul nostru era să obținem câteva victorii, 2, 3, dar acum suntem pe un drum bun”, a mai spus Kolarevic.

Turul dintre ACS KSE Târgu Secuiesc și Olimpia CSU Brașov se dispută mâine, de la ora 18:00, iar returul va avea loc după o săptămână.

*foto: Zsoli Jeffwarder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii