Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ljubomir Kolarevic: „Este o victorie mare, sunt foarte mândru de fetele mele”

Dan Oancia

Dan Oancia
08.11.2014

BCM Tymes Politehnica Timișoara a bifat cea de-a cincea victorie consecutivă din Liga Națională de Baschet Feminin. Alb-violetele au trecut pentru încă o dată de Phoenix Galați, după ce a eliminat-o din Cupa României, spulberând-o practic la 25 de puncte diferență.

La capătul jocului, antrenorul echipei gazdă s-a arătat foarte fericit de evoluția baschetbalistelor antrenate de el. Este o victorie măreață. În primul rând, vreau să spun că sunt foarte mândru de fetele mele, de staff. Cred că a fost un meci pentru play-off. Desigur, mai sunt 17 etape până atunci, dar acesta a fost meciul cel mai important. Mai mult decât atât, am câștigat la o diferență mare iar când vom juca acolo, nu avem cum să pierdem la diferența de 25 de puncte. Felicit Galațiul, au jucat foarte bine, dar astăzi a fost ziua noastră. Am jucat perfect, mai ales în sfertul al doilea, când am făcut o diferență mare, cu care a fost ușor să jucăm în repriza a doua”, a declarat Ljubomir Kolarevic, potrivit oradestiri.ro.

Echipa de pe Bega va juca în etapa viitoare, care va avea loc în 15 noiembrie, pe terenul Olimpiei Brașov. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!