Stiri Juniori U20 Feminin

Lotul cu care Danzio Timișoara va aborda sezonul 2012/13

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.10.2012

BC Danzio Timișoara va avea în sezonul 2012/13 al Ligii a II-a feminin un lot format din 13 jucătoare.

Conform timnews.ro, echipa se va baza pe Bianca Blanaru, Alexandra Bălăceanu, Dora Ardelean, Christina Zidaru, Adina Stoiedin, Marta Fodor, Antoinette Thompson, Sandra Steiner, Teodora Neagu, Alexandra Sasebeş, Alina Gheban şi Iulia Filip.

În Liga a II-a feminin s-au înscris doar 4 echipe. Danzio va concura cu Olimpia Bucureşti, Universitatea Cluj şi SCM Craiova pentru trofeul pus în joc.

Competiția se va desfășura sub forma a 5 turnee, ale căror date au fost publicate în premieră de TotalBaschet.ro în urmă cu două zile.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!