Stiri Vulturi

Lotul preliminar al „Vulturilor” pentru meciul cu Macedonia din precalificările EuroBasket 2021

Andreea Vlase

Andreea Vlase
22.01.2019

Federația Română de Baschet a anunțat lotul convocat de selecționerul naționalei de seniori, Tudor Costescu, pentru partida cu Macedonia din precalificările EuroBasket 2021. 15 jucători au fost chemați pentru meciul care se va disputa în 21 februarie la Ploiești. Cei mai mulți jucători convocați sunt de la echipe din prima grupă valorică a Ligii Naționale și sunt din nou mulți tineri.

BCM U FC Argeș Pitești are cei mai mulți jucători chemați pentru această acțiune, 3. CSM CSU Oradea, U-BT Cluj-Napoca și SCM Timișoara au câte doi reprezentanți. Din Grupa Roșie a LNBM au mai fost convocați câte un jucător de la CSU Sibiu și SCMU Craiova, iar din Grupa Galbenă vine câte un sportiv de la echipele bucureștene, Steaua și Dinamo Știința. Alături de aceștia sunt cei doi stranieri, Emanuel Cățe și Alexandru Olah.

Iată lotul convocat pentru partida de peste o lună, anunțat de pagina de facebook a echipei naționale:

Giordan Watson (CSM CSU Oradea)

Radu Vîrnă (Steaua București)

Tudor Gheorghe (BCMU FC Argeș Pitești)

Nandor Kuti (U-BT Cluj-Napcoa)

Mirel Dragoste (CSU Sibiu)

Bogdan Nicolescu (CSM CSU Oradea)

Dragoș Diculescu (SCM Timișoara)

Radu Paliciuc (BCMU FC Argeș Pitești)

Rolland Torok (U-BT Cluj-Napoca)

Iulian Orbeanu (BCMU FC Argeș Pitești)

Daniel Ioniță (Dinamo Știința București)

Bogdan Popa (SCMU Craiova)

Cătălin Baciu (SCM Timișoara)

Emanuel Cățe (UCAM Murcia)

Alexandru Olah (Kangoroes Basket Mechelen)

Meciul dintre România și Macedonia se va disputa joi 21 februarie, de la ora 19:00, la Sala Olimpia din Ploiești. După trei zile, în 24 februarie, tricolorii vor încheia această fază din precalificări cu un meci în deplasare cu Kosovo.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!