Stiri

Louis Darby își continuă cariera în Kosovo

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.10.2016

Baschetbalistul american, Louis Darby, fost jucător în România la BCM U Pitești și Energia Târgu Jiu, își va continua cariera de sportiv profesionist în Kosovo alături de formația BC Sigal Prishtina. 

Extrema în vârstă de 32 de ani și-a anunțat retragerea din activitate la finele sezonului 2014-2015, însă nu a rezistat să stea departe de parchet, având contact cu baschetul din Italia, Franța și apoi în Germania. Darby a semnat la începutul acestui an cu formația de primă ligă germană, Mitteldeutscher BC. 

Louis Darby a activat preț de 7 sezoane în România, pentru o scurtă perioadă la BCM U Pitești, iar mai apoi în culorile celor de la Energia Târgu Jiu, echipă alături de care a cucerit o cupă a României, respectiv a obținut medalia de bronz în FIBA EuroChallenge. Jucătorul de peste ocean a mai trecut în cariera sa prin țări precum Cipru sau Siria. 

Sigal Prishtina, noua echipă a fostului căpitan al gorjenilor, a pierdut primele două meciuri din acest sezon intern din Kosovo, înregistrând un eșec și în debutul din FIBA Europe Cup, acolo unde se află în grupă cu Demir Basket din Turcia, Enisey Krasnoyarsk din Rusia, respectiv Rilski Sportist din Bulgaria. 

*Foto: Elio Castoria (fibaeurope.com)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!