Stiri

Louis Darby își reia activitatea de baschetbalist profesionist

Paul Olar

Paul Olar
23.01.2016

Louis Darby a putut să stea departe de baschetul profesionist doar șase luni. Fostul jucător al Energiei Târgu Jiu revine pe parchet, semnând la finalul acestei săptămâni cu Mitteldeutscher BC, din prima ligă germană.

Originar din statul California, Darby va împlini luni vârsta de 32 de ani. El măsoară 1.96 m și cântărește 95 de kg, fiind absolvent al California State University. La nivel profesionist, Louis a mai evoluat în țări precum Siria sau Cipru.

De asemenea, pe pământ românesc, Darby a îmbrăcat maioul grupărilor Energia Târgu Jiu și BCM U Pitești. Consacrarea a cunoscut-o însă la gorjeni, alături de care a impresionat sezon după sezon.

În plus, americanul s-a regăsit în lotul Energiei care a participat la turneul final al FIBA EuroChallenge, din primăvara anului precedent.

Conform paginii oficiale a germanilor, Darby va debuta oficial în compania galonatei Alba Berlin, pe 31 ianuarie. 

*Foto: sportingorj.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!