Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Louis Darby Jr a reuşit procentaje incredible la aruncări

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
19.11.2013

După un început ezitant de meci, în cele aproape 30 de minute petrecute pe parchet în disputa Energiei Rovinari contra BC Timişoara, Darby a avut o prestaţie foarte bună care l-a dus în fruntea listei marcatorilor.

Americanul de 29 de ani şi 1,96m a înscris 23 de puncte şi chiar dacă nu este la cea mai bună performanţă din acest punct de vedere, ies în evidenţă procentajele de reuşită pe care le-a avut la aruncări. La cele de 2 puncte, a avut 9/10, adică 90% ceea ce reprezintă un record pentru jucătorul gorjenilor. De la linia de libere a avut 100 %, reuşind 5/5, iar din afara semicercului a contabilizat o singură aruncare, însă ratată.

Louis Darby Jr rămâne cel mai bun marcator al formaţiei sale, cu o medie de 18.8 puncte înscrise pe meci în cele 8 partide disputate până acum în Liga Naţională.

Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!