Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Louis Darby: ”Le transmit fanilor să se aștepte la un baschet de calitate”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
20.08.2014

CS Energia Târgu Jiu și-a reluat antrenamentele în vederea pregătirii sezonului 2014-2015, un sezon ce se anunță mult mai greu pentru gorjeni. Cu o nouă bancă tehnică, Energia se va bate în acest sezon pe fronturi, campionat, cupă și cupele europene.

Louis Darby este încrezător în forța echipei și promite fanilor un baschet de calitate.

”Avem câteva provocări în acest an. În primul rând vom evolua în EuroChallenge, iar în ce privește campionatul, este o altă provocare. Știm că multe echipe s-au întărit, au jucători buni și care vor evolua cu mult talent. Realistic vorbind, cred că putem să ne clasăm, în această ediție de campionat, undeva în jurul locurilor 5-6, după ce am văzut și ce jucători au venit la echipa noastră. Le transmit fanilor că în acest sezon trebuie să se aștepte la un joc cu o apărare bună din partea noastră și la un baschet de calitate. Sper să fac și spectacol, dar important este să câștige echipe.”, a declarat Loius Darby pentru site-ul oficial al grupării gorjene.

În sezonul precedent Darby a bifat 26 de jocuri în maieul Energiei și a închieat campiontul cu următoarele medii: 16. 4 puncte pe meci, 4,2 recuperări și 2.5 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!