Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Louis Darby: „Va fi un meci foarte intens”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.03.2014

Energia Rovinari și Steaua CSM EximBank se duelează astăzi, începând cu ora 19:00, într-o partidă foarte importantă pentru ambele echipe în privința ocupării unui loc de play-off la finele sezonului regulat. În cadrul unei conferințe de presă, jucătorul Energiei, Louis Darby, a declarat referitor la acest meci următoarele:

„Este un meci foarte important pentru noi, ca oricare alt joc pentru că sunt echipe foarte apropiate valoric, sunt 3-4 echipe foarte apropiate. Fiecare poate câștiga, fiecare poate pierde și noi ne dorim foarte mult să câștigăm meciul din acest weekend. Este un meci dificil, au jucători cu experiență mare, își doresc mult să joace în play-off. Trebuie să fim concentrați și pregătiți să luptăm din greu în acest meci, va fi un meci foarte intens”.

În tur, Energia s-a impus în fieful Stelei cu 97-70, meci în care Darby a terminat cu 20 de puncte, 2 recuperări, o pasă decisivă, 2 intercepții, 2 capace, 2 mingi pierdute și 21 la eficiență, totul în 30 de minute jucate. 

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!