Stiri Juniori U17 Masculin

Lucian Negru: "Ne-am luat-o în freză si le-am spus fetelor să o privească precum o lecție de viață"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.05.2018

Părinți de la CSS Sibiu si-au încurajat fanatic copiii aproape la toate meciurile susținute în acest sezon

Total Baschet a prezentat cititorilor un caz inedit din lumea baschetului juvenil ce a stârnit un val de proteste din parte unor părinți ai jucătoarelor de la CSS Sibiu, echipă participantă în Campionatul Național U18 feminin.

Mai citiți si:

Un nou scandal în baschetul juvenil! "Mu.. lțumim FRB"

În curusul acestei dimineți site-ul nostru a fost contactat de către antrenorul echipei din Sibiu, Lucian Negru, care a dorit să facă mai multe precizări cu privire la situația ivită în ultimele săptămâni. Tehnicianul a spus că el personal nu contestă decizia CCCLTO ci acesta a solicitat ca federația să sancționeze persoanele care au gresit si au permis ca sportiva de la ACS Napoca Baschet School să intre pe teren deși nu avea acest drept. Negru a vorbit si despre protestul părinților.

Am văzut articolul ce a apărut astăzi pe site-ul dumneavoastră si aș dori să fac câteva precizări deoarece consider că sunt unele necorelări. Cu privire la decizia Comisiei de Competiții, eu am vorbit cu domnul Viorel Constantinescu, presedintele comisiei, care mi-a comunicat care este solutia si ce stă la baza deciziei. Eu nu am contestat decizia, deoarece este conform regulamentului. Adică CCCLTO a aplicat litera legii, nu aici e problema. Eu am făcut un memoriul la FRB prin care am solicitat să fie sancționați cei care au permis să se ajungă în situația aceasta. Am contestat si lipsa de transparența de la FRB, da. De ce nu avem publice acele tabele de jucători? De ce nu avem publice situatia transferurilor? Cum sunt la voi pe site, de acolo mai aflăm de transferuri, putem să aflăm o listă a transferurilor direct de pe site-ul forului național.

Chiar acum la turneul de la Alba Iulia m-am întâlnit cu arbitrul meciului Cluj vs. Sfântu Gheorghe si acesta mi-a confirmat că fata avea toate vizele pe carnet, însă nu mai era pe tabel si că antrenorii au fost atenționați. Ce s-a întâmplat mai exact. Ea a fost inclusă pe tabel în septembrie, dar ulterior fata a spus că vrea să se lase de baschet, nu vrea să mai joace. Ei bine, Clujul a schimbat tabelul în decembrie si fata nu mai era trecută. Deci ei stiau acest lucru si cu toate acestea au băgat-o în teren. Acum, la turneul final de la Târgoviste, fata a fost din nou prezentă iar la ședința tehnică Clujul a solicitat FRB să acorde fetei dreptul de joc. Solicitarea a fost propusă celorlalți antrenori, iar aceștia au fost de acord. Drept urmare, fata a jucat la turneul final. Același lucru se putea întâmpla și în cazul nostru, fără să mai ajungem la 20-0 și alte decizii. Asta e, ne-am luat-o în freză si le-am spus fetelor să o privească precum o lecție de viața. Ce putem să facem mai mult? Am demonstrat la Alba Iulia că nu aceea e valoarea noastră, de turneul final B, si am câstigat toate meciurile.

Cu privire la protestul părinților, vreau să vă spun că eu personal nu aveam idee de ce anume s-a scris. A fost decizia lor, eu nu pot să-i controlez. Iar banner-ul în sală a fost afișat pentru câteva minute căci comisarul partidei i-a somat să-l dea jos si ei apoi au mers afară cu el. Voiau să meargă la Târgoviste să protesteze acolo.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    deci pana la urma
    a fost o romaneasca. Manarie acoperita bine bine de tot cu hartii. S-o facem legal, scapi de tribunal :)).

    Smecherii cu hartiile si prostii cu grupa 7-12. E bine de tot.

    cu 5 ani în urmă (07.05.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!