Stiri

Luka Doncic, pe locul 3 la voturile pentru All Star Game după LeBron și Antetokounmpo

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.01.2019

Cu mai puțin de 4 zile rămase pentru votul fanilor în ceea ce privește componența celor două echipe pentru NBA All Star Game 2019, tânăra senzație de la Dallas Mavericks, Luka Doncic, este pe locul 3 în top-ul preferințelor cu un total de peste 3.300.000 de voturi obținute. 

La cei doar 19 ani ai săi, slovenul Doncic, este depășit la voturi doar de LeBron James și grecul Giannis Antetokounmpo, fiind de asemenea în fața unor baschetbaliști precum Kevin Durant, Steph Curry, James Harden, Russell Westbrook sau Kyrie Irving. Totodată, trebuie menționat că legendele NBA precum Derrick Rose și Dwyane Wade se află în continuare în preferințele fanilor, fiind în primii 10 la voturi obținute din totalul de 40 de jucători din listă. 

 

Ediția 2019 a NBA All Star Game va avea loc la Charlotte în perioada 15-17 februarie. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!